Tweeledig
Druk, druk en nog eens druk
Gedachten tuimelen door mijn hoofd
Al onze toekomstdromen in een keer stuk
Het kaarsje, voor altijd gedoofd
Vandaag de Gouden bruiloft van mijn pa en ma
Toch was het John, die in mijn gedachten zat
Mijn ouders vermaakten zich gelukkig prima
Maar ik heb het nog erg moeilijk gehad
Een dag als deze, is toch zo tweeledig,
Aan de ene kant leuk voor iedereen
Maar aan de andere kant zo onvolledig
Ik voelde me vandaag erg alleen
Een emotionele toespraak aan het einde van de dag
Maakte het er voor mij niet makkelijker op
Gelukkig was er niemand die mijn tranen zag
Maar in mijn keel zat toch nog een dikke prop
Mijn ouders hadden de dag van hun leven
Een ieder ging tevreden weer naar zijn eigen stek
Een glimlach van mij kon er af, heel even
Toch zal het altijd moeilijk blijven, een beurse plek