Gelukkig
ik was het
eventjes vergeten
totaal de moed verloren
een warboel in mijn hoofd
Gelukkig
ik zag het niet meer zitten
duizende sommen krioelden
door mijn geteisterde hoofd
Gelukkig
ik weet het weer
God weet alles
Hij ziet mij worstelen
met al deze talloze
ingewikkelde opgaven
Gelukkig
Hij ziet elke traan
die ik huil, omdat ik
het zo graag wil snappen
maar het niet lukken wil
Gelukkig
Hij kent me
Hij wil voor me zorgen
en of ik nou slaag of niet
God zal me dragen
dwars door alles heen
Gelukkig
ik weet het weer
God U strijdt met mij mee
22 mei 2006