Het leven draait om...
Het leven,
draait,
om pijn en verdriet,
maar ook om
hoop en dood,
vriendschap en vijandschap,
om samen te komen
en te scheiden,
om te pesten en te plagen,
om vriendelijk te zijn
en te zagen,
het leven,
draait om
één geheel,
met alle positieve,
maar ook met
alle negatieve dingen,
in deze tijd.