mijn lisake,
lisake je bent al enige tijd zelden op redbox te horen en te zien,
misschien een een keer of tien.
Ook op msn blijf je weg,
Dju wat heb ik een pech.
Lisake ik weet dat je het druk hebt en er niks aan kunt doen,
Daarom wil ik op deze manier iets rond en voor jou doen,
Dat verzacht het erge gemis van jou een beetje.
Ik denk immers elke dag aan jou,
Mijn allerliefste lisake ik hou van jou.
Ik hoop dat de werken in huis snel gedaan zijn,
Want dan kom jij weer wat meer op de redbox en msn,
Ooh cool wat fijn.
Ook wil ik na het werken spoedig een afspreken om jou in levende lijven te ontmoeten en te knuffelen,
Ja lisake die hebben wij van mekaar nog tegoed.
Ik ga onze vriendschap nooit opgeven,
Nee!, never! nooit van mijn hele leven!
!!!!!!!!!! bff mijn Lisake !!!!!!!!!!
Nu ga ik erover zwijgen want ik krijg het erg moeilijk,
Ja de tranen rollen over mijn wang speciaal voor jou,
Mijn allerliefste lisake ik hou zielsveel van jou.
Tot gouw mijn aller liefste vriendin
(lisake is een hele goeie vriendin van mij)