Ik voel me gelukkig omdat jij van me houd...
Ik voel me gelukkig door de liefde die jij mij geeft...
Ik ben zo bang jou kwijt te raken en jij vertelde dat jij juist bang bent om mij kwijt te raken...
Ik zal alles voor je geven zelfs mijn leven ik hou van je en dat zal altijd ook zo blijven wat er ook gebeurt...
Ik vond het fijn om gister even bij jou te mogen zijn...
Je maakte me aan blozen omdat je zei dat meisje wat naast me staat is de mooiste meisje van de wereld...
Je kreeg me aan het blozen jij bent de eerste die dat ooit over mij hebt gezegt...
Ik hou heel erg veel van je en wil je nooit meer kwijt...
Alsjeblieft laat mij nooit in de steek...