Pijn...
Weer mijn hart gebroken
stukje voor stukje blijf ik in mezelf gedoken
Waarom doen ze mij toch altijd pijn?
kan ik nooit goed genoeg voor iemand zijn?
Straks heb ik geen hart meer
en wacht ik weer tot de volgende keer
dat ik weer te min ben
en ik weer de pijn voel
Snap je nou niet wat ik bedoel???