ben je het vergeten
ben je alles dan vergeten
ben je zelfs de dingen die we samen hebben meegemaakt
zomaar kwijtgeraakt?
ben je ook de dingen die ik aan je heb belooft vergeten
heb je zomaar het vuur gedoofd
dat zomaar klaar stond voor je eigen hoofd
ben je de blik dan in mijn ogen vergeten
ben je zelfs de liefde voor my vergeten
maar wat moet ik nu doen
moet ik je dan ook vergeten
maar dat kan toch niet zomaar
ik bedoel, het is geen spel toch
ik moet even zitten
ik geloof dat ik even in de war ben
dus je wilt zeggen dat je my ook bent vergeten
zie je myn tranen dan niet ?
zie je ze dan niet over myn wangen aflopen,,
ben je soms dom
wat gebeurt er toch
ze kykt om zich heen
en in een klap snapte ze dat alles,,
in een hitte golf verdween!