nu weet je wat er in me omgaat
ik heb mezelf opengezet
alles is eruit
ik hoop dat je nu oplet
luister je nu?
nu hoor je dat huil
nu zie je me verdriet
je wist het al die tijd
maar er om vragen deed je niet
al die shit van binnen
nu zie je waarom ik lijd
denk nu niet stel je niet aan
en ook niet dat ik jou alles verwijt
alleen voor een deel
je weet nu wat ik wil
dat je met mij hebt, heb je nu spijt?
maakt het ons sterker
of groeien we uit elkaar
die gevoelens die ik heb
ik vind het een beetje raar
het lijkt wel zo'n web
zo eentje waar als je er in zit
niet meer uit komt
een monster komt dichterbij
lopend over die draden van wit
en spuit het duiter in me
het dood mijn binneste
schreeuwend van de pijn
zit ik vast in het web
wetend dat ik bij jou wil zijn
het vuur nog niet helemaal gedoofd,
heb je me nog van me hart beroofd
ik hoop dat ik de jouwe nog heb
ga nou niet bij me weg
doe me dat niet aan
gooi me niet weer in het diepe
laat me niet alleen staan
want dat sta ik al zo lang
duitster en kou
nee jou kwijtraken maakt me best bang
weet alsjeblieft
wat ik ook zeg of doe, dat ik zo veel van je hou