Een nieuw begin,
Kleuren worden donker,
Het doet me pijn als ik dit zeg,
Maar de kleur van gevoelens die ik voor je had,
Die lichte kleur is helemaal weg….
Wat wij samen hadden was moeilijk en mooi,
Kleuren die er waren, waren van liefde en haat,
Maar er is een nieuwe kleur bijgekomen
En ik ben nog aan het zoeken waar deze voor staat.
Ik voel me nu donker,
Gevoelens van spanning en verdriet….
Ik voel nu de pijn,
Maar ik kan er niet bij dat jij deze kleuren niet ziet.
Kleuren worden donker,
Jij hebt nu je zin….
Gevoelens naar jou zijn veranderd,
Ik ben klaar voor een nieuw begin