Wat zie je als je naar me kijkt?
Iets dat op een schaduw lijkt?
Zie je mij door mijn masker heen?
Vol wensen maar alleen?
Ik zie jouw, jouw ogen stralen
Ze beletten mij, adem te halen
Ik zie jouw haren en jouw handen
die mij doen wensen naast je te belanden
Om je te voelen, om je te strelen
Om mijzelf en mijn dromen met jou te delen
En wat voel jij, wat denk jij?
Als je denkt aan mij?
Ik denk aan jou, denk aan mij
Maak van mij iets met vorm, maak me van ketens vrij
Maak van mijn schaduw licht
En ik zal degene zijn die zijn stralen tot jou richt
Maak van mijn schaduw licht
En ik zal degene zijn die zijn stralen tot jou richt