Ik ben jou achterna gelopen...
ik kon jou niet los laten...
Aan jou keuze, was geen touw vast te knopen..
Te wispelturig en je had onredelijke machten...
Mijn ondergang had ik niet meer in de gaten..
'T was naar binnen gekropen...
Ik verloor mijn eigen, in een illusie.....,
in mijn gedachten...
Ik deed enkel en alleen, nog naar jou terug komst hopen...
En ik wou tot ver naar mijn dood,
toch nog op jou wachten...
Nu zal ik de momenten terug moeten vinden,
daar boven in de hemelse sterren...
Ik wou het wel......
maar kon 't niet aan mij binden.....
Ik had ter vergeefs niet de benodigde krachten...,
want je bij jouw vaarwel....., stal je mijn controle...
en stal jij mijn machten...
Ik zal de momenten moeten terug vinden,
in de mooiste en stralendste ster.....
in de ster van mijn gedachten.....