Ze kwamen met hun felle lampen in het midden van de nacht
Al schreeuwend ondersteunden zij zichzelf
Hun aankomst was gevreesd, hun schoenen hoorbaar
, marcheerden zij in rijen van acht om nog meer aarde te verzetten
(Ramen dicht en niet meer kijken, vooral niet naar binnen)
Ze lopen al maanden lang en ze worden steeds groter
Uit steegjes en straten komen de verse rekruten gestroomd
Klaar om te vechten voor het verzetten van de aarde
Ze slaan een straat in, het donker in, op weg naar het stadion;
Waar al lange jaren mensen bloed vergieten voor de lach
Waar duizenden wachten op een laatste kreet
De massa bereikt een kookpunt en de wapens worden omgedaan
Zij willen niet langer alleen kijken maar zelf in de arena staan
Getuigen van bloedlust en medewerkers aan de dood
Zo schieten zij in de lucht en doden hun God
Doorzeefd valt Hij neer, uit de hemel voor hun voeten