Soms
is het moeilijk
om te kiezen
naar wie je luistert
maar je moet gewoon niet kiezen
het gaat erom
dat jij
het naar je zin hebt
dus het beste
kun je de tussenweg nemen
een beetje van de één
en een beetje van de ander
zo kom je te weten
wat je er zelf van vind
en dat
is het enige
dat telt