Samen zijn
Samen zijn met jou
is leven, is lachen, is genieten
Mijn dromen komen uit
ik kan de hele wereld aan
Samen zijn met jou
niets is te moeilijk voor mij
want jij staat me bij
als jij mijn hand vasthoud
weet ik dat ik leef
Samen zijn met jou
mijn hart gaat tekeer
mijn handen trillen als ik je aanraak
met jou vrijen is het beste wat er is
Samen zijn met jou
dat is waar ik voor leef
daarom zeg ik je dit:
Voor Altijd de jouwe
van CCG voor DNC