Telkens als ik jou zie
Verslind ik mijn fantasie
Telkens ik aan jou denk
Krijg ik vlinders in mijn buik
Telkens als ik jou zie
Zweef ik tussen hemel en aarde
Telkens als ik aan jou denk
Klaart de hemel weer op
Als ik een zware dag heb
Dan denk ik aan jou
Dan klaart mijn hemel weer op