Waarom moeten mensen een oorlog beleven?
Waarom is het geld zo oneerlijk verdeeld?
Waarom kunnen we hun geen goed leven geven?
Waarom huilt daar een kind terwijl er hier een speelt?
Waarom zijn de rijke landen niet tevrede met wat ze hebben?
Waarom nemen wij die landen heel veel spullen af?
Waarom zijn wij niet tevrede over ons eten terwijl ze daar alles voor overhebben?
Allemaal grote verschillen, dat is toch maf?
Allemaal enge ziektes die daar niet te genezen zijn,
Maar hier kunnen we die ziektes onder controle krijgen,
Ik wil dat iedereen gelijk is en de armoede verdwijnt,
Dat kan alleen als we allemaal evenb nadenken bij ons eigen.
Want elke dag gebeurt er wat in deze wereld,
Mensen komen en ze gaan weer weg,
Mensen worden geconfronteerd met geweld,
Alles wat ik wil is antwoord en uitleg.