Hier zit ik dan te huilen,
helemaal alleen.
Het liefst had ik jou nu om me heen...
Ik denk en denk,
tot dat de zon weer onder gaat.
Ik blijf me afvragen;
heb ik de goede keuze gemaakt.
Ik mis je ik mis je..
Daar kan ik nu alleen aan denken,
en aan alles wat we elkaar kunnen schenken.
Maar dan denk ik aan de ruzie's,
en het verdriet dat we elkaar hebben gegeven.
Heel onbewust,
hebben we elkaar veel pijn aangedaan.
We houden van elkaar dat is zeker,
daar twijfel ik niet aan.
Maar waarom blijft het dan niet goed gaan???
Elke maand weer hetzelfde gezeik,
waarom dit en waarom dat!
En dat ben ik gewoon zat...
Het spijt me dat ik de keuze heb gemaakt,
om alleen verder te gaan,
zonder jou...
Sorry dat ik jou er alleen voor laat staan,
naja niet helemaal.
Ik ben er altijd voor jou,
dag en nacht.
Iets wat je nooit vergeten mag!
Lieverd,
weet dat ik altijd van je houden blijven zal!!!!
Elke dag sta ik voor je klaar,
mijn telefoon staat altijd aan.
Je weet me te wonen,
wij kunnen er samen wel uit komen.....