Het weekend was je weer bij mij
samen stappen.... vrijen en eten
heerlijk geslapen zij aan zij
weer ééntje om nooit te vergeten
Als je bij me bent kan het niet meer stuk
ik ben dan gelukkig... en blij
voel dat ik straal van geluk
als je bij me bent voel ik me vrij
Ik hoop dat dit nog heel lang mag duren
straks voor altijd bij je mag zijn
kon ik maar even in de toekomst gluren
als deze wens uitkomt krijgt niets mij meer klein