is dit toeval
dat ik jou vond op internet
daar waar ik ook vaak ben
of denk je dan toch aan mij
volg je me nog
eerder vond ik je niet op die site
maar nu
jij hebt dus nog steeds een blik op mijn leven
maar is het waar
heb jij mij daar gevonden
zoals ik nu net jou