Carlooke,
Hoe ik jou heb leren kennen
is een weg die ik nu niet
meer zo helder kan herinneren
en duidelijk voor me ziet
Je heb me al door dalen geholpen
Ik kwam er telkens weer bovenop
Jouw hand trok me naar boven
naar het puntje, naar de top
Je bent voor mij een vriend geworden
een ster, die niet altijd schijn,
want je zal een ster niet altijd zien
maar hij zal er altijd voor zijn!
Maar wij hebben allebei ons leven
zo ook elk in een ander land
ik kan jou niet meer geven
dan in nood, een helpende hand
Wij verschillen te veel van elkaar
Jij heb meer dan afstand verdiend
Jij heb een lieve vrienden, en zij
zij heeft een hele lieve vriend
Daar wil ik niet tussen komen
jullie samen, horen bij elkaar
Carlo, jij bent wel een vriend,
maar hoort toch echt bij haar
Onze vriendschap zal wel blijven
maar meer dan dat is te veel
We hebben allebei een eigen leven
onze vriendschap blijft virtueel
Ik hoop dat je dat kan begrijpen
dat we vrienden zijn, als een ster
maar meer dan vriendschap kan
echt niet, dat is een stap te ver