Jij bent het lichtpuntje in mijn leven,
want jij,
jij hebt mij weer hoop gegeven...
Door jou kan ik ruzie's en problemen doorstaan,
dan ben jij de rede,
waarom ik zou moeten bestaan...
Want dan denk ik aan jou,dat geeft mij weer nieuw moed,
dan verlang ik ernaar om je te zien,
en dat maakt alles weer goed...
Met jou in mijn leven,kan ik het best wel aan,
dat geeft weer licht in mijn leven,
en weet ik dat ik verder kan gaan...