Je maakte mijn leven zinvol,
ook al deed je er totaal geen moeite voor.
Moest je het even doen..
was het zinvoller geweest..
Moest je eventjes mij gelukkig maken was je tijd verspilt
want ik hoor niet bij jou,
we passen niet samen..
We zijn eerder compleet anders..,
maar blijkbaar zit ik verkeerd..
want na alles , is je naam nog steeds hier.
maar niet als een litteken ,
maar eerder als een helende wonde..