Ik had een lach op mijn gezicht,
achteraf gezien beter niet gedaan..
Ik had beter een traan laten vallen ,
die langs mijn wangen af bleef gaan..
Ik had beter gekeken naar mezelf ,
en me toch maar uitgeleefd ..
Misschien had ik toch maar beter geweend ..
Omdat jij het me niet vergeeft
Misschien kan ik beter een terug keer doen,
misschien ook je beter vergeten..
Ook al moeilijk om te doen
Ik wil het je laten weten..
Ik heb nog steeds het gevoel,
Dat jij hier bij me kan zijn
Ik heb nog steeds het gevoel..
Maar het grote .. die word klein..
Ik had beter geweend ,
En één traan bewaard
Misschien meer tijd en meer moeite..
Die ik had bespaard..