Vluchtige herinneringen & dromen van nu
> Je grote sterke armen
Draaien me in het rond
Ik proest het uit
Wat je ook doet
Het is warm en veilig bij jou
Koppeltje duikelen, vliegtuigje spelen
Het is allemaal goed
Een innige zoen in de deuropening
Je tilt me iets op en kijkt me verliefd aan
Een glimlach valt niet te onderdrukken
Voorzichtig zet je me neer
In een omhelzing blijven we staan..
> Trots ben ik op jou
De sterkste vader die er bestaat!
Samen dansen we door de kamer
Tegen het ritme in
Jij neuriet, ik brul in mijn eigen taal
Corrigeren heeft geen zin
Want wij begrijpen elkaar
..Zachtjes fluister je in mijn oor
Vandaag, precies 9 maanden samen
Ik doe net of ik het niet hoor
Zodat ik nog eens kan genieten
Van je lieve stem..
>Plotseling ren ik naar boven
Jij kijkt me vragend na
Maar ik kom alweer aangestoven
Een opgerold blad in mijn hand
een tekening vol gekleurde krassen
waar je erg blij mee bent
..na een praatje met mijn pa
hollen we naar boven
tussen de zoenen door
lees je mijn nieuwe gedicht
en stemt voor
om hem in te sturen..
>Ik op je schouders
Samen als een grote reus
Naar mijn kamer
Een natte kus op mijn neus
Je grote handen stoppen me zorgzaam in
..Opschrikken bij het zien van de tijd
Haasten we naar de deur
Je bent veel te laat
na de lange afscheidszoen
meld je dat je gaat..
>jij doet het licht uit
ik het kleine lampje aan
terwijl je zwaaiend de deur sluit
..maar pas drie zoenen later
ontsnap je uit mijn omhelzing..
> wenst me welterusten
..en gil ik je na dat ik van je hou