Ooit al is geluisterd wat de stilte verteld?
Ooit al is gehoord wat liefde je zegt?
Ze zeggen zo veel meer dan 'ik zie je graag'
Ze zeggen wat je eigenlijk voelt, wat je eigenlijk wil doen
Ze geven je de oplossing van elk probleem, hoe groot het ook lijkt.
Ooit al is geluisterd wat de stilte verteld?
5/6/01