Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
voor kees
Lieve kees
Jij bent een geval apart zoals ik je ken
en hoop dat als jij alles verwerkt hebt
jij zal zeggen dat ik voor altijd de jouwe ben
Ik weet dat jij mij nu niks kan beloven
de onzekerheid en twijfel die je hebt
alles wat wij nu hebben wil ik zeker geloven
Ik weet dat het zomaar in een klap over kan zijn
en ik niet ben wat jij uitendelijk wilt
maar jij toch mijn vriend blijft... vind ik heel fijn
Je zit vanaf nu in mijn hart en ziel
al wordt het niks tussen ons
weet dat ik om wie je bent voor je viel
Ik zal je voor altijd met me mee dragen
als jij mij niet meer wilt
zal ik nooit meer om jouw liefde vragen
Zeker niet omdat dit mij zal behagen
want eigenlijk wil ik jou
maar omdat ik wil dat jij in wat jij wil zult slagen
Ik vind je lief
Reacties op dit gedicht
nikky vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
nikky
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
05 december 2001
Thema's:
[JIJ]
[Onzekerheid]
[Toekomst]