Lieve cis,
Als het kon plukte ik een ster voor jou
mijn lieve vriendin.... door dik en dun
ik zal jou nooit laten staan in de kou
je moet weten dat ik jou het allerbeste gun
Jij gaat op dit moment door een diep dal
het groeit je allemaal even boven je hoofd
toch weet ik dat het allemaal goed komen zal
belangrijk is dat je in jezelf... en jouw gezin gelooft
Ik weet dat jij denkt sure... dit wel heel erg makkelijk klinkt
als dit toch eens allemaal werkelijk waar zou zijn
het is niet allemaal goud wat er blinkt
aan het eind van de tunnel... daar krijg je het zeker fijn
Ik wil je graag helpen en je mijn steun geven
alles wat je je kunt bedenken
zolang ik op deze wereld zal leven
zal ik wat in mijn macht ligt aan jou geven
Ik hou van je