Het doet me zo een pijn,
Om niet bij je te kunnen zijn
Het doet me zo een verdriet,
Om je verdrietig te zien
Want dat verdien je niet
Het doet me huilen,
Om niet in je armen te kunnen schuilen
Maar het doet me stralen
En maakt me blij,
Als ik denk aan onze toekomst
Samen: ik en jij!