Mijn hart is boos
Er schuilt heel veel woede in
Mijn hart is zwart
Zwart van al die woede
Woede die gemaakt is door mensen
Vervelende mensen om mij heen
Ze roddelen erg veel
Ze verzinnen maar wat over me
En maken mijn hart zwart
In mij zit een lief meisje
Opgesloten in een zwart hart
Dat word bewaakt door woede
Maar de mensen die mij écht kennen
Alleen zij hebben de sleutel van mij hart
Die kennen dat lieve meisje
Zorgzaam, meelevend en blij
De gene die me niet kennen denken verkeert
De één vind me vals
Maar dat is hoe zij mij behandelen
De ander vind me lelijk en dik
Maar dat is hoe zij mij zien
Ze geven me meteen een nare stempel
Meteen als ze me zien
ik verdien een eerlijke kans
net als iedereen!