liefde.. wat voelt dat geweldig..
wat voelt de liefde ontzettend goed..
door jou voel ik me super
door de dingen die je zegt en doet..
je bent zo geweldig..
zo ontzettend leuk en lief..
alles wat ik van jou kan denken..
is alleen maar positief..
je bent echt een schatje..
ik wist het meteen toen ik je in de trein zag staan..
nog even en we kunnen het samen gaan proberen..
en de afstand kunnen we ook wel aan!!!