Het zijn van die momenten
's avonds alleen in bed
de dag overdenken
wetend dat je bang bent
het maakt niet uit wat je doet
of hoe je gaat liggen
het komt je hoofd in
je verstoppen onder de dekens
heeft ook geen zin
het zal zijn weg wel vinden
ontsnappen is