wat we ook doen..
Mensen wat gaan we doen?
Links of rechts
Jij mag het zeggen
Maakt mij niet uit
We hoeven niet te overleggen
Wat we ook doen
We gaan vooruit
Stop dat tobben
Maak een keuze
Het is beter voor ons allebei
Wat we ook doen
We gaan samen
Gezellig, zij aan zij
Al dat twijfelen
Nergens goed voor
Tijdverspilling
Ik heb liever af en toe wat fout
Dan zoveel oponthoud
Wat we ook doen
Er valt iets af
Het kan helaas niet allen twee
Het interesseert me echt niet
Jij kiest, ik ga mee
Lieve schat , de klok tikt door
Je moet niet zenuwachtig worden
Maar ik wil er graag vandoor
Wat we ook doen
We moeten nu gaan
Niet langer stilstaan
Wat zeg je?
Rechts, oké
Wat we nu doen
Het in orde
Je hebt het goed gedaan!