Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Elke dag
Elke dag
Ga ik naar buiten
En spring op me fiets met een lach
Hoor de vogels fluiten
De zon schijnt
Tot dat ik weer met jou praat
De zon verdwijnt
Als ik vraag hoe het met je gaat
Het gaat niet goed
Elke dag wordt het leven je moeilijker gemaakt
Weet je wel hoe zeer dat doet
Dat dit mij zo ongelooflijk raakt
Jij bent één van de velen
Mishandeld door je ouders
Het kan je ouders niets schelen
Maar ik heb twee schouders
Één om op uit te huilen
Één om bij te schuilen
Al ben je nog zo oud
Je wordt elke dag kleiner gemaakt
Dat je uiteindelijk niemand meer vertrouwd
Dat je hulp zoekt maar te bang bent en toch maar weer afhaakt
De uren van de dag
Je gedachten nog alleen maar bij je waardeloze leven
Dan verdwijnt mijn lach
Reacties op dit gedicht
star of ocean vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
dead_girl
:
Maandag, mei 29, 2006 17:01
mooi geschreve...
weet verder nix te zegge erover...
liefs
dead_girl
appeltje
:
Maandag, mei 29, 2006 16:12
wouw heel rakend deze,
koude rilling over mijn rug,
jij en ook je vriendin sterkte!!
veel liefs appeltje
Over dit gedicht
Auteur:
star of ocean
Gecontroleerd door:
maneschijn
Gepubliceerd op:
29 mei 2006
Thema's:
[JIJ]
[Leven]
[Onzekerheid]