24december;remember????
kerstmis is weer in aantocht
vlug vlug ik wil de pakkjes open maken!!!
nu hou ik je zeker in de gaten
de sterren dansen met manen
de duivels vergeten voor 1 keer de hel!!
de engels komen tot leven ik zal altijd om ze geven!!
eten we nu samen kalkoen met pruimen
daar denken we niet aan
maar later wel als we met z'n allen op de weegschaal gaan staan!!!!!!!!!!!!!!
dan vieren we pas echt feest t'is nog nooit zo gezellig geweest!!!!en prettige kerstvakantie en een happy newjear
2002!!!!
**-rainbowgirlke_**