Barmhartig als je bent breng je pure Karma.
Maar wie heeft gezegd dat het nog nodig was.
Ga toch eens nadenken en ga maar eens hopen.
Deze profetie gaat namelijk door merg en been.
Ga maar proberen er nog het beste van te maken.
Doch is doorgaan als je schaakmat staat onzinnig.
Eenzijdig en onbeantwoord gelaten ontsla ik jullie.
Soms zou je denken dat mensen het wel zouden zien.
Doen ze dat niet dan is uitleg niet verder nodig.
Sprankelend uv-licht wordt nog eens ons einde.
Luisterend naar de natuur zegt mij niet veel.
Je bent iets of gewoonweg maar niks voortestellen.
Proberen iets te zijn zonder uitleg lukt jou niet.
Daarom grijpen wij ook de wereld bij de kladden.
Deze woorden kleuren wit van het licht dat het opvangt.
Terwijl jullie alleen maar grauwer worden onder de zon.
Harde consequenties verzin ik ook niet, je eigen schuld.
Ik hap niet als ik aas krijg ik bijt er slechts in.
Dus als je het weet haal me op en je wordt gepaniekeerd.
Brand het lampje of ben je nog dommer dan ze beweren.
Oorlog begint bij jou en dus dood jij ook onschuldigen.
SERIEusa: I RAN trough arian country's in my dreams cuz i am not deutch but dutch, for moral understanding of the ones who will change into zero's suicidal as the people they use for there wars.