moet er dan altijd wat gebeuren..
mijn beste maatje
mijn lieve broer..
hoor net het nieuws...
een ongeluk...
het mag niet..
mijn maatje..
nee broer laat me niet alleen..
pleas doe voorzichtig..
en blijf bij me..
door jou leef ik nog..
door jou zie ik het leven zitten..
nee broer..
laat me niet alleen..
hard rijden daar hou je wel van..
maar nu zie je wat er van komen kan..
ik hou van je broer..
pleas doe voorzichtig..,
kom snel weer thuis ..