Welkom kleine baby...
nog maar enkele milimeters
je mag heus wel weten,
dat je moeder staat te popelen,
om jou te zien.
Elke dag hoopt ze,
dat je groot en sterk wordt,
elke dag verlangt ze meer naar jou.
Geef het nu niet op kleine baby,
Houd je nog even heel goed vast,
De tijd is om voor je het weet.
maar vergeet het niet,
je bent voor altijd welkom!
Wat mensen ook mogen zeggen,
elke dag bidden we,
voor jou,
lieve kleine baby