In de leugen van een relatie verblijven,
Alles doen om de tijd te doorschreiden,
Ons redden in een ongewenste tijd,
Liefde vergaren die anders niet blijft,
In ons hoofd een leugen laten ontstaan,
Omdat we anders niet meer door kunnen gaan,
Dingen niet willen zien die gebeuren,
En ons in het leven verscheuren,
Ons hart breken, en mij in mijn rug steken,
En maar door blijven gaan, tot we zelf niet meer weten of we nog wel echt bestaan.