De nazi's krijgen openlijk de macht weer terug.
De mensen weten niet eens meer wat ze zeggen.
Als varkens vreten ze alles van hen die ze leidt.
Langzaam maar gestaag loopt men als een geheel.
Figuren en tekens leiden ons naar het vlamlicht.
Terwijl zij aanwijzen sterven jullie op het slagveld.
Daarom wijs ik jullie nou toch maar een ster aan.
Daar is waar je ziel blijft als je mij volgt.
Hier is waar je ziel blijft als je het vergeet.
Piraat, Ketter noem me wat je wilt ik eindig dit.
Ik heb die beroemde macht die jullie verder brengt.
Luister dan toch eens naar je bloed eigen mening.
Beweer dan nog maar eens dat je het niet begrijpt.
Dood mij als je vind dat dat nodig is, maar doe wat.
Ik hoop nog steeds dat ik gelijk in jullie varkens had.
Dat ik win en dan nog het liefst in de laatste minuut.
En laat die nou net ingegaan zijn dus frontale aanval.
Geloof me of wees geschokt door de gebeurtenissen.
Iedere keer dat ik waarschuw sijpelt er kracht weg.
Ga nou snel in aanvalskracht investeren voor revolutie.
En breng evolutie naar zijn ultiemste complete fase.
7 Dearly loved 7 shining bright 7