Lieve zus...
Jij bent mijn lieve zus,
in gedachten.. een kus...
Maar de werkelijkheid zijn zorgen om jou,
niet zomaar, maar omdat ik van je hou...
Zorgen, elke dag weer,
en als jij zo door ga, verlaten die mij nooit weer.
Zus,
Het kan niet. Het mag niet!
Het zorgt voor angst, het zorgt voor verdriet.
En dan die pijn,
die nooit meer echt over kan zijn.
Lieve zus..
Waarom??
Waarom, waarom kun jij het niet laten,
Zus, er is zoveel nog te bepraten.
Sluit je niet af.
Zoveel liefde aan jou gegeven..
Helemaal in het gezin verweven.
Maar nu die eindeloze tranen en zorgen,
Zus, laat het nou, liever nu als morgen...
Jij zus van mij,
geef je niet zoveel weg aan de maatschappij.
Doe dat niet..
Het zorgt voor zorgen, angst en verdriet.
Lieve zus,
Voor jou zal ik blijven bidden en smeken,
of je eens met die dingen mag breken.
We houden van je...