Ik hoop jouw geur op te vangen,
hij die er is op je wangen,
ik hoop jouw lippen aan te raken
en met mijn vinger over te waken,
ik hoop jouw handen op mijn lichaam,
en op het gefluister van mijn naam,
maar de hoop is steeds verdwaald
en wordt altijd duur betaald
meestal met een bittere traan
omdat de hoop is vergaan.