Akkoorden
Wat akkoorden op de gitaar
Steeds sneller het ritme
Vrij dans ik om je heen
Jouw ogen houden de mijne vast
De muziek laat de tijd stilstaan
Mijn lippen proberen jou te raken
Als ik dichter bij je kom
Liefdevol schud je me van je af
Ik weet het je bent bezig…
Vlinders kriebelen in mijn onderbuik
Noten vliegen voorbij
Elke toon maakt mijn verlangen groter
Denkend, je hoofd iets opzij
Staren je ogen nog krachtiger
Handkusjes werken tevergeefs
Je ritme klinkt steeds luider
Als een aankondiging van een gebeurtenis
Een aanloop gevolgd door een sprong
In mijn hand je gitaar
Mijn lippen volop die van jou
Maken een eind aan het gestaar
Want je glimlacht