Ik ga het liefste slapen,
en nooit meer ontwaken.
dan zijn een hoop problemen voorbij,
en maak ik ook weer mensen blij.
Dit leven op deze manier,
is voor mij geen plezier.
Het hoeft ook allemaal niet meer.
kost teveel moeite en pijn, elke keer weer.
Zonder mij is iedereen beter af,
me leven zo lijkt wel een straf.
Ik wil zo graag stoppen,
me gedachten niet meer opkroppen.
Ookal zal dat voor sommige pijn doen,
ik kan er verder toch niks aan doen
Ik kies er dan toch zelf voor,
met dit leven wil ik gewoon niet door.