Ik hou heel erg veel van jou
jij bent voor mij een goeie vriend
jou zal ik ook nooit laten staan in de kou
net als cis en marley is het het goeie wat jij verdient
Ik vind het jammer dat jij vertrokken bent
ook al is het voor jouw werk
ben ondertussen zo aan jou gewend
ik weet het... jullie houden je allebei sterk
Ieder die veel om jou geven zou jou hier willen houden
ik weet cis.. en ook ik mis jou echt heel veel
toch mag niemand jouw van je droom weerhouden
en weet je.... cis staat achter jou... en ik heel stil