Ik bouw prachtige luchtkastelen
en jij kan daar je intrek in nemen
Laten we ons vestigen in een vervallen boerderijtje
In een verlaten streek.
Misschien wel in Australie…wie weet
Oh je wilt er een kinderboerderij van maken
Een kinderboerderij,in een verlaten streek,in Australie?
Hier klopt iets niet
Ik denk dat je op de verkeerde droom liep
Eigenlijk schat,zie ik het hele idee wel zitten
Kinderen?
Waarom niet?
Dan kan ik die vijf bengels
een cursus geven namelijk; astrologie
Het akkoord tussen ons is al bereikt
Zitten we op een wolk
of dwalen we tussen de sterren rond?
We dromen over onze levens,
maar dat is heel gezond
De droom is samen gebouwd,
vraag is:
wanneer spat 't uiteen?