Zo geinspireerd
dat er niets valt te zeggen,
te doen
Schrijf maar
Kronkelende gedachtengangen
De stijgende lijn van het overtreffen
Ik kan hier uren zitten
Uren,overdreven,schrijven
Verdoezeld zijn mijn maskers
Schrijfkunst aan 't bedrijven
Ik wil de wereld niet
Ik wil jou
Maak mijn gangen recht
Het is hier veel te benauwd
Richtingen verloren
Het licht in een wirwar om me heen
Vol met thermiek
Veiligheid werd punt twee
Themis kwam in het geding
Het oordeel kwam snel;
Geketend aan de liefde
Het vonnis is geveld
And I love it