ik ben bang
omdat ik zo naar je verlang
de nachten doen me huilen
mijn gedachten slaan op hol
want als ik wil uitleggen
wat ik wil zeggen
en je me niet verstaat
en me dan verlaat,
wat moet ik dan doen
zonder je gezoen
hoe moet ik dan leven
zonder om je te geven.