Ik herken mijn stilte
In al mijn gevoel van wezen zijn
Is de stilte mijn dierbare vriend
in het verleden
Gaf ik de stilte, niet de rust
De rust voor mij zelf
Me zelf zien in mijn zijn Zijn
Jij die mij de stilte liet voelen
Is jouw volgen in het licht van mijn zijn Zijn
In veel woorden is de stilte niet te omschrijven
Al zal ik dat zo graag willen
De stilte is van mij zijn Zijn
Gevoel van thuis komen
Ja, ik voel de rust in mij komen
Niet naar al om ons heen kijken
Intens voelen, de diepte
Van uit mijn hart
In heel mijn zijn, Zijn
Geef ik de liefde
Laat mij jouw, mijn liefde voelen
Het is klein, in grote overgave
Geef ik het aan jou
©2006 n8vlinder