Weekgedicht titel van: Boudaatje
Nachtelijke hunkering
Je kijkt me aan
met een verlangen
van de afgelopen nacht
Wij alleen maar samen
we zijn tot het uiterste gegaan
heb er nog steeds geen spijt van
Ik hoor de woorden nog,
als het geen klanken waren
het genot spoot er van af
We liggen nog in bed
en zoen je overal
van je hoofd naar je buik
Het is snel over
je stapt onder de douche
en trekt je kleding aan
Jij vertrekt nu
naar de ander van mijn zelfde geslacht
maar de nacht ga ik niet vergeten
Vroeg je nog:’’wanneer zie ik je weer?”
daar kreeg ik geen antwoord op
misschien wel voor de laatste keer…
Jij kunt je vrouw niet achterlaten
want ze loopt met een bolle buik rond
en het kan elk moment zo ver zijn
Mijn hunkering smacht nu al naar je
terwijl je net vertokken bent
hoe moet ik mij nu gaan redden
Jij bent voor mij de enige
je beloofde zoveel
maar nu al kom je het niet na…
*...fictie dus voor de zekerheid...*
Dinsdag 30 mei 2006
18:02 uur