toen ik hem zag was ik helemaal verkocht
ik wilde bij hem wonen want hij was alles wat ik zocht
later werd het wel wat minder
maar hij blijft toch nog een hinder
soms denk ik, het is nu helemaal over
maar als hij naar mij kijkt, is het weer zover
dan ben ik weer helemaal van de wijs,
en wordt zo rood als een radijs
als hij het ziet, komt weer die lacg op zijn gezicht
het is dan net of hij zeggen wou,
ik hou ook van jou.
ps: het kan zijn dat je deze gedicht al een keer gelezen hebt
dat klopt!
ik was alleen toen vergeten mijn naam er bij te zetten!